Junts x Pineda 2015: Preparats pel canvi

junts

Manifest de suport a la candidatura de Pere Aragonès a l’Alcaldia de Pineda de Mar.

Eleccions Municipals, Maig de 2015

Donar suport a un projecte vol dir creure en la seva  finalitat.

Aquest objectiu en sí mateix, avui, ara i aquí, no és altre que aconseguir l’Alcaldia de Pineda de Mar. Certament empresa no fàcil. Però no, per això, impossible!.

És clar que per arribar-hi els esculls són diversos, de més o menys dificultat.

El col·lectiu “Junts x Pineda” es reactiva amb més persones i més força. I ho fa per donar-se i oferir-se amb renovat impuls. Aquest grup obert, es va crear el 2011 per reforçar, llavors, la candidatura d’en Pere.

Aquesta serà la segona legislatura que donem recolzament a la candidatura d’en Pere i ho fem satisfets de la tasca que ha dut a terme com a portaveu d’ERC-Junts x Pineda des de la oposició, crítica, ferma i constructiva.

Sumar enforteixestem doncs disposats, preparats per ajudar!.

En Pere gaudeix del perfil idoni per exercir la política: estudis i capacitat, vocació i voluntat. Un innegable esperit de servei, una barreja de criteri, equilibri, intel·ligència i talent, el defineixen i l’avalen.

Els més desafavorits, les polítiques d’integració i de justícia socials, el poder disposar de mecanismes per generar més i millors oportunitats…, són algunes de les actuacions on s’hi fa necessària una ràpida i major incidència. La solució a la manca de les necessitats més bàsiques a moltes llars de Pineda, és d’una urgència vergonyant. Fa falta molta sensibilitat emocional, valors ètics i morals arrelats, per fer-hi front. Creiem sincerament que en Pere, amb la seva prudència i modèstia, n’és la millor garantia.

Cal replantejar l’esdevenidor del nostre municipi. Dur a cap polítiques de canvi per a la sostenibilitat, per a les generacions futures.

Cal incidir en l’educació i la cultura, l’escolarització. El coneixement cohesiona.

Cal revitalitzar el comerç creant les estructures i logístiques adequades.

Cal regenerar i promocionar el sector del turisme. Pineda és un poble acollidor i atractiu, d’immillorable ubicació.

Cal afavorir processos d’emprenedoria empresarial. Entenem que el desenvolupament econòmic de Pineda és una prioritat.

Cal apropar els serveis municipals als usuaris, facilitant-ne l’ús; cal que siguin d’una major qualitat.

Cert és que més es podria dir i demanar. La llista probablement no s’acabaria.

No descobrirem res si diem que és, en gran part, assolint la llibertat de la nostra terra que tot això i més serà possible. Per a nosaltres el compromís amb el nostre país és absolut.

El repte és engrescador!, i en Pere n’és la garantia. N’estem convençuts!.